2286023446 25η Μαρτίου, Φηρά Σαντορίνη 84700
hero image

 

 


Αρτοζαχαροπλαστείο - Ψωμί - Αρτοσκευάσματα - Γλυκά - Καφές - 24ωρο - ΣΒΟΡΩΝΟΣ | Φηρά ΣαντορίνηΟ οικογενειακός μας φούρνος ΣΒΟΡΩΝΟΣ στα Φηρά της Σαντορίνης, εδώ και 100 χρόνια προσφέρει χειροποίητα παραδοσιακά είδη αρτοποιίας, ευφάνταστα γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα, φτιαγμένα με αγνά και φρέσκα υλικά, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας, καλύπτοντας κάθε περίσταση στις καθημερινές σας ανάγκες.

Κάθε μέρα, από πρωί σε πρωί, ο οικογενειακός μας φούρνος
ΣΒΟΡΩΝΟΣ δημιουργεί και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα, γλυκά και καφέ που μπορούν σίγουρα να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γευστικές επιθυμίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλη μέρα, κάθε μέρα κοντά σας!

Στο αρτοζαχαροπλαστείο μας
ΣΒΟΡΩΝΟΣ, θα βρεθείτε σ’ έναν όμορφο, καθαρό και άνετο χώρο, που σας καλωσορίζει προκειμένου ν’ απολαύσετε μεγάλη ποικιλία από φρέσκα χειροποίητα προϊόντα, με μεράκι καμωμένα, από αγνά, ολόφρεσκα και με φροντίδα διαλεγμένα υλικά.
 
 
 
 
      
 
 
 
 

Κάθε μέρα για το δρόμο, το γραφείο ή το σπίτι!

Αρτοζαχαροπλαστείο - Ψωμί - Αρτοσκευάσματα - Γλυκά - Καφές - 24ωρο - ΣΒΟΡΩΝΟΣ | Φηρά Σαντορίνη


Χρησιμοποιώντας πάντα τα αγνότερα και καλύτερα υλικά, με φροντίδα, μεράκι και τέχνη, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, από τα πιο απλά αρτοσκευάσματα, γλυκά έως και το καφέ σας που μπορείτε να γευτείτε μόνο σε εμάς!

Στο αρτοζαχαροπλαστείο μας ΣΒΟΡΩΝΟΣ, η εμπειρία τόσων χρόνων και η πραγματική αγάπη στο αντικείμενο, μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε απίθανες γευστικές εμπειρίες και μοναδική φιλική εξυπηρέτηση, μιας και η πηγή έμπνευσης μας είστε εσείς και οι προτιμήσεις σας!

Άλλωστε, όταν για σχεδόν 100 χρόνια κουβαλάς την παράδοση του ζυμώματος, αναπόφευκτα αντλείς μεράκι κι αγάπη, μετατρέποντας σε τέχνη αυτό που κάνεις!
 
 
 
 
 
 
 
 
Σας περιμένουμε 24 ώρες,
Απρίλη έως κι Οκτώβρη,

για να σας φιλέψουμε με ότι ευλογημένο φτιάχνει το μεράκι μας,
ή καλέστε μας για παραγγελίες!